chitko Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 Продавам два броя USB FLASH 4GB2.0 Flash Drive Pen Drive Memory Leather. С доволна скорост и истинска кожа ЦЕНА - 20лв / броя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 Цената е добра и флашките също изглеждат добре. Тъй като наскоро имаше доста пререкания (направо караници) в няколко теми за флашки, точно с чипове на Самсунг - че са фалшиви, взети от E-bay, че капацитетът и скоростта им не отговарят на дадените в спецификации и т.н., ще те помоля да уточниш дали си пробвал някоя дали наистина побира 4 гигабайта без малко, защото и в тази тема очаквам подобни въпроси и спорове. Проверена е .. събира целият капацитет - даже ще я напълня до горе като я тества евентуалния купувач. Тези ми ги носят от Дубай..снимки намерих в ebay.com ОК, в този случай моля да няма излишни въпроси от страна на потенциалните купувачи - човекът ще ги пробва пред вас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chitko Posted April 26, 2008 Author Share Posted April 26, 2008 Проверена е .. събира целият капацитет - даже ще я напълня до горе като я тества евентуалния купувач. Тези ми ги носят от Дубай..снимки намерих в ebay.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 Тогава се нареждам за 1 брой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daimen Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 И аз се нареждам за 1 брой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnez Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 vzemam 1 dai kordinati na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 Изпрати ми координати на ЛС, искам една. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radev Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 И аз искам една, дай си координатите да се разберем нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
chitko Posted April 27, 2008 Author Share Posted April 27, 2008 Получих много ПМ и обаждания..двете кожени флашки за продадени. Имам една чисто черна с връзка - нова- пак 4ГБ на същата цена. Отделно имам една нова оригинална самсунг 1ГБ за 10лв. Съжалявам за тези който са ми писали до сега, но бройките от кожените бяха само две. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chitko Posted April 27, 2008 Author Share Posted April 27, 2008 и другата черна е продадена. Остана само тази samsung 1GB Fully compatible with the USB 2.0 High speed Specification, USB-IF certified USB Specification V1.1 Mass Storage Compliance USB Bulk Only Mass Storage Support USB Class Definition for Bootability Support Interface Speed: up to - High Speed: 25"400Mb; - Full Speed: 500Kb;"10 Mb; High Performance - Sequential Read: 20MB; - Sequential Write: 10MB; Low Vcc Program Inhibit Function Auto Sleep Mode USB Bus Powered (4.75 Volt -5.25 Volt) Suspend: ? 500uA ЦЕНА - 10лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.