mrdds Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 Маратонките са чисто нови !!!продадени!!! Продават се на цената от промоцията 49.90 паунда с бонус доставката от мен. (Редовната цена им е 79.70 паунда) Супер леки,с подметка LiteStrike EVA,мрежести -идеални за лятото.Цвят червено и черно. Цена в BGN - 100лв. 0889265990 Снимки: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svetoslav Stalev Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 Имам същите и само, че сини и съм много доволен от тях макар, че не са кой знае какъв модел, но за всекидневна употреба са СУПЕР Link to comment Share on other sites More sharing options...
tisho_g Posted May 18, 2009 Share Posted May 18, 2009 Ако искате количества се обръщаите към мен има и други модели ModEdit: 20% - прочети си правилата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted May 20, 2009 Author Share Posted May 20, 2009 Първо намаление на цената с 10лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted May 23, 2009 Author Share Posted May 23, 2009 Още едно намаление с 10лв. Цената вече е само 80лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
DR_JELEFF Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Още едно намаление с 10лв. Цената вече е само 80лв Бих отделил 50лв. за маратонките... като стигнеш до тази цена, свиркай... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted May 25, 2009 Author Share Posted May 25, 2009 Бих отделил 50лв. за маратонките... като стигнеш до тази цена, свиркай... защо мислиш,че ще стигна до там... и без това вече са под покупната цена. Приемам и бартери. За момента ми трябват педали за колело в перфектно състояние или нови; лост/гирички и дъмбели с тегло не повече от 15кг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 защо мислиш,че ще стигна до там... и без това вече са под покупната цена. Приемам и бартери. За момента ми трябват педали за колело в перфектно състояние или нови; лост/гирички и дъмбели с тегло не повече от 15кг. Защото модела е от пролетта на 99-та а покупната цена е последното нещо което вълнува нас купувачите. Нареждам се след DR_JELEFF ----------------------------------- реплай на долния пост : Нямам в предвид че са точно от 99-та ... казвам просто че модела е стар ... той и за това е на SALЕ . Другото което искам да ти кажа е че и 50 са им много при положение че никога няма да отида с тях на работа примерно ... хайде да не казвам никога но поне не за момента .... идеята ми беше да си работя с тях на къщата поне са адидас и знам че няма да се скъсат за 5-6 месеца. а относно първата цена която си дал... ти си продавач твоя си работа колко ще им искаш ама 100 лв... всеки е наясно че ще са си твой докъто не ги изхвърлиш или не се усетиш да редуцираш цената . Btw .. не съм тук за да се заяждам.... като купувач трябва да намирам причини за да смъкна цената за кво се палиш не разбирам.. кажи ми " Еми пич не става за 50 " и тва е .... разбирам че трябва да се ъпва темата по няк'ъф начин ама ся да си говорим на контра...?!... не върви Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted May 25, 2009 Author Share Posted May 25, 2009 Защото модела е от пролетта на 99-та ....... Нареждам се след DR_JELEFF Ако ни докажеш,че това от снимката е модел от пролетта на 99-та ще ти ги дам за 50лв дори преди д-р Желев,но ако не успееш ще ги купиш за 100...пак преди д-р Желеф. Съгласен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DR_JELEFF Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Мен ме отрязахте нацяло да го еВа... както и да е... новото ми предложение е 40лв.... и е в сила до неделя... в понеделник заминавам да си вадя парички за маратонки на морето... така че... успех с продажбата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted May 30, 2009 Author Share Posted May 30, 2009 75лв нова цена маратонките са уникално удобни,нося 46-ти номер такива и всеки ден на гребната карам колело с тях,просто нямат равни.Проветриви леки и с много удобна подметка. Цената вече е -50% от цените на магазините! Такава промоция къде има Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted June 4, 2009 Author Share Posted June 4, 2009 70лв нова цена приемам бартер за GSM в много добро състояние срещу маратонките продадени Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.