PiTT BuLL Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Продава се въпросният телефон --ИНФО-- , не го продавам аз ,а един приятел , всичко си има телефона, работи си с всички оператори , снимки ще кача като ми ги донесе ,щото няма нет човека с телефона върви и 2 GB Mini SD карта ,телефона май беше черния модел Цена: 350 290 лв, ( лек коментар ) телефон за връзка : 0883305665 Стоян , или пишете тука , аз ще го информирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted September 11, 2007 Author Share Posted September 11, 2007 ето снимки на телефона Снимка 1 Снимка 2 Снимка 3 снимките са от 10.09.07 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinetism Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 По принцип това телефонче е мое и смятам да му смакна цената на 290, защото нещо ми трябват тея парички. ако някой прояви интерес 0883305665-Стоян Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyl pes Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 По принцип това телефонче е мое и смятам да му смакна цената на 290, защото нещо ми трябват тея парички. ако някой прояви интерес 0883305665-Стоян Може ли малко повече инфо - година на производство , кога е закупен и състояние на батерията. Без този коментар предлагам 250 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinetism Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Телефона е закупен в края на декември от Испания и е отключен с кодове от оператоа, а не с някви гадни програмки и кабелчета пъхнати в него. Батерията даржи от 2-4 дена зависи колко точно си играяш с него(последните дни като не го използвам и по 5-6) толкова си ми даржеше и в самото начало. ако искаш за 250 мога да ти го дам, но с оригиналната карта 64MB. иначе телефона си варви с usb-кабел, стерео handsfree, исталационен диск, зарядно, даже и кутийката си паза Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinetism Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 за който се интересува от характеристиките на телефона http://www.gsm.bg/reviews/single/?ID=836 MOD. EDIT Изкуственото вдигане на темите (ъпване) е абсолютно забранено и се наказва строго (warn + moderated). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.