LaN Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 интересува ме въпросът, къде един потребител на БТК АДСЛ може да си качва големите по обем файлове, като колекцийката от филми , музика и игри примерно ? Останаха ли някои от фрий сървърите с разрешено място за ъплоуд и съхранение в БГ ? Държа да почертая , че торент системата и другите p2p такива не ме интересуват, въпросът ми е насочен към постоянно един вид място за качване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 data.bg, въпреки, че там квотата е 2гб. За друго не се сещам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 data.bg, въпреки, че там квотата е 2гб. За друго не се сещам. 2 ГБ става след SMS от 2.40 лв с ДДС. Иначе е 250 МБ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boreto Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 http://4storing.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 free.bol.bg май бачка още Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 bgshare.com, как не сте чували. За ся главно го използваме аниме феновете за качване на аниме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 с това ограничение колко искаш да са го чували Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 bgshare.com, как не сте чували. За ся главно го използваме аниме феновете за качване на аниме. Ти между storing и sharing разлика правиш ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 Ти между storing и sharing разлика правиш ли ? А ти видя ли какво представлява този сайт? Това е "модерното" име за прикриване на пиратския сървър. Освен това- сайтът е в тестов режим и няма никакви ограничения. Има учудващо много неща там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Ти между storing и sharing разлика правиш ли ? lan за storing е питал, плюс това, трафика не е такъв аз свалям с 250кб от там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Имам проблем с регистрацията в BGSHARE. Не ми праща й-мейл. Пробвах с мейлове в gmail, data.bg, abv.bg. Така и не получих мейл. Идей ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Знаете ли фрее сървар като хит.бг само, че с повечко място 20-50мб? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 В момента bgshare не им работи фтп-то. Все пак още е в тестов период. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 В момента bgshare не им работи фтп-то. Все пак още е в тестов период. Това актуално ли е ? Защото на сайта им пише FTP достъпа е активен отново !, а не мога да се свържа. В мен ли е проблема ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Това актуално ли е ?Защото на сайта им пише , а не мога да се свържа. В мен ли е проблема ? И аз съм така, не бачка още. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.