tango Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 днес намерих една МР3 Medion MD9781 има вградена памет понеже правя записи с диктофона и слот за външна карта МР3 има и вграден високоговорител,жак за слушалки и жак за линия вход,захранва се с 2 ААА батерий работи,но явно дисплея е счупен не показва командите иначе като навигирам с клавиатурата работи,ако някой има такъв може да ползва този за части http://p3f.gmxhome.de/MD9781/MD9781de.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 ехе, брат, намери ми и на мен една такава ти си бил голям късметлия. можеш ли да снимаш диспея как точно е счупен, или да обясниш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted August 7, 2007 Author Share Posted August 7, 2007 не съм отварял МР3,но на дисплея свети само подцветката син цвят и няма никакви надписи който да изписва за командите,по това съдя че е счупен иначе ако няма кандидати ще си го ползвам,даже и карта ще му взема Link to comment Share on other sites More sharing options...
lindeman_ Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 танго, как да се разберем да го вида и да го пробвам. писах ти в кюто, но не си си бил вкъщи.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted August 8, 2007 Author Share Posted August 8, 2007 танго, как да се разберем да го вида и да го пробвам. писах ти в кюто, но не си си бил вкъщи.. трудно се задържам на компа,ще ти пиша на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted August 8, 2007 Author Share Posted August 8, 2007 MP3 изгасна тотално за 5лв. ако я иска някой да я взима иначе отива на боклука Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 MP3 изгасна тотално за 5лв.ако я иска някой да я взима иначе отива на боклука za 5 kinta 6te go vzema Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted August 8, 2007 Author Share Posted August 8, 2007 za 5 kinta 6te go vzema днес бях на срещата кандидата е супер несериозен не ви го препоръчвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted August 9, 2007 Author Share Posted August 9, 2007 офертата е още в сила цена 5лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 днес бях на срещата кандидата е супер несериозенне ви го препоръчвам nameril koi da mi go kaje,bqh tam v 12 i 16 min.predpolagam si stra6no zaet i zatova ne si me iz4akal,malko zakasnqh,na pm ti pisah da mi prati6 GSM da se uto4nim za da ne stavat takiva razminavaniq,no ti qvno nqma6 GSM,a s 5-te lv se samnqvam i da moje6 da si kupi6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted August 9, 2007 Author Share Posted August 9, 2007 брат писах ти на ЛС отговор да ти кажа 16 минути отклонение не са хич малко,аз за по сигорно бях там още от 11.40 ама айде да не занимаваме хората с това в форума ще ти дам МР3 за гсм-а не съм те разбрал сериозно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.