Jump to content
BulForum.com

Цифрова телевизия от Евроком

iliank

Recommended Posts

http://www.plovdiv24.com/news/8822.html

Благодарности на монополистичния ни оператор,за това че ни предлагат нет само с кабелна,за това че плащаме колкото в софия,а получаваме с пъти по малко и специялни благодарности за:Cinemax,AXN и Диема екстра!

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply
http://www.plovdiv24.com/news/8822.html

Благодарности на монополистичния ни оператор,за това че ни предлагат нет само с кабелна,за това че плащаме колкото в софия,а получаваме с пъти по малко и специялни благодарности за:Cinemax,AXN и Диема екстра!

Ако ми кажеш как да ти предложим Интернет по кабелната телевизия без кабелна ... ще решиш най-големия проблем на много хора. Така както говориш изглежда, че е много лесно само дето Евроком не са се сетили да го приложат ^_^

А това за пътите за да говориш такива неща е интересно да ти чуем аргументацията ;)

За Интернета по кабелната без кабелна очаквам смислен отговор, не линкове ;)

За homelan... ми като искаш бг пиъринг отиваш в София и я караш на висококачествената връзка тип ЛАН ;) В Пд при който и да идеш такъв пиъринг няма да получиш. Сигурно има някаква "странна" и "непонятна" закономерност за да е така...

Поне за външния Интернет тук положение изглежда розово ;)

В единия от тези сайтове видях цени на разни интернет услуги!!Ти твърдиш че се плашало по-малко за повече неща!!Е аз невидях да има тарифа 1024Кб/с и да плащаш 30 лева както е Д+ въпреки че това се води локелен все пак но понякога не е точно така!!За това нещо плащаш много повече!!

И аз не разбрах сега ще ни задължават ли да минаваме към тея цифрови телевизии или може да си караме и с кабеларките :)

И аз не разбрах сега ще ни задължават ли да минаваме към тея цифрови телевизии или може да си караме и с кабеларките :)

Няма как да бъдат накарани десетки хиляди потребители на кабелната телевизия да си закупят set-top-box-ове. Да не говорим, че много баби и дядовци карат със телевизори от Q3-Q4 на миналия век :Д

В по горните линкове видях много привлекателни оферти.Мислите ли скоро да променяте цените Dreamer?Не че нещо, ама софиянци и тук ще дойдат някой ден.Па и за нас ще е по-добре.

В по горните линкове видях много привлекателни оферти.Мислите ли скоро да променяте цените Dreamer?Не че нещо, ама софиянци и тук ще дойдат някой ден.Па и за нас ще е по-добре.

В София пиъринга е на килограм понеже за него в София не се плаща нищо или почти нищо. Но за да бъде "докаран" до другите градове се изисква да се плаща за преноса му, освен за самия пиъринг. А сумите не са никак малки.

Софиянци и да дойдат тук положението няма да е по-различно. Айде при кабелната технология няма как де се докарат такива скорости, но ако беше положението като в София по пловдивските ланове пиъринга щеше пиъринга да е също толкова бърз, но не е.

Нима visio и лангейм не искат да убият конкуренцията като пуснат мегабайтови скорости към пиъринга? За съжаление малко неща стават единствено с добро желание.

Да разбирам ли че пиъринга е само в София(не съм много компетентен по въпроса)?

София е столицата на България и там е концентрирано населението използващо най-много Интернет (пиъринг) в страната. Доставчиците логично също са най-много на брой и поради това може да се каже, че пиъринга в голямата си част е в София. Всички фрий сървъри са софийски (ftl, data, arenabg, bol.bg, datacom и т.н.). Или просто казано, в смисъла в койти влагат повечето хора - да, 'пиъринга е в София'.

Там е пиъринга, дето е парламента B)

А цифрова телевизия ще си пуснат хората с хубави телевизори, където може да се забележи разликата.

Този пиъринг, който искаш ти си е само в София :) Ако сега например поискаш пиъринг към Визио и по някакво чудо се разберът с Евроком - никакъв проблем да ти пуснат колкото си искаш, чисто и просто защото е в Пловдив и не трябва да се плащат огромни суми за пренос. Тогава ще остане само ограничението на кебелната технология.

Малко по темата :)

Преди няколко месеца в нашия вход сложиха някви устройства на всеки етаж. Гледам и че доста усърдно работят...доста блокове са вече снабдени с такива джаджи.

Малко повече инфо за тези устройства ?

Иначе присъствието на софиянци се усеща в лицето на изи-лан, чувам че и визио имат доста високи бг скорости в ненатовареното време.

Да бе верно я кажете каква му е идеята на това като цяло:) Иначе и аз с епорових но нищо не мога да изнамеря:)

@Dreamer Скъп ви бил Пиъринга, тогава защо не пуснете 2-3 мбита по Дисито - локално, което не се плаща допълнително?

Сега естествено ще кажеш, прословутата скъпа мрежа на Евроком и бла бла, и колко струва трафика и по локалното:) Ама можеш да си ядеш ушите после, защото ей това винаги съм искал да го обясниш как ония хора там могат да пренасят информация по локалните си мрежи за без пари пък Еврокома не го може:)

Пък и ти колко пъти си ползвал интернет в София, че да отценяш кое колко струва там?

П.С. И защо в тоя форум намя секция за оплаквания и предложения като цяло?

Да бе верно я кажете каква му е идеята на това като цяло:) Иначе и аз с епорових но нищо не мога да изнамеря:)

@Dreamer Скъп ви бил Пиъринга, тогава защо не пуснете 2-3 мбита по Дисито - локално, което не се плаща допълнително?

Сега естествено ще кажеш, прословутата скъпа мрежа на Евроком и бла бла, и колко струва трафика и по локалното:) Ама можеш да си ядеш ушите после, защото ей това винаги съм искал да го обясниш как ония хора там могат да пренасят информация по локалните си мрежи за без пари пък Еврокома не го може:)

Пък и ти колко пъти си ползвал интернет в София, че да отценяш кое колко струва там?

П.С. И защо в тоя форум намя секция за оплаквания и предложения като цяло?

Ти имаш ли си на представа колко струва изграждането на трасе до София? Имаш ли си представа за цените на мегабит трафик? Нормално е тук за тези пари да получаваш толкова. Пък това ли е най-важното в продажбата на интнернет към крайни клиенти? Много хора забравихте каква е същноста на интенет. Когато не остане нищо смислено като контент в българското пространство тогава ще те питам за какво ти е тази скорост.

А скороста между потребителите? Политика на фирмата, която едва ли ще разбереш. И сигурен ли си, че това зависи специално от Dreamer та натякваш на него?

PS: Извинявам се за големия офтопик, но просто не се сдържах.

Ти имаш ли си на представа колко струва изграждането на трасе до София? Имаш ли си представа за цените на  мегабит трафик? Нормално е тук за тези пари да получаваш толкова. Пък това ли е най-важното в продажбата на интнернет към крайни клиенти? Много хора забравихте каква е същноста на интенет. Когато не остане нищо смислено като контент в българското пространство тогава ще те питам за какво ти е тази скорост.

А скороста между потребителите? Политика на фирмата, която едва ли ще разбереш. И сигурен ли си, че това зависи специално от Dreamer та натякваш на него?

PS: Извинявам се за големия офтопик, но просто не се сдържах.

Ми ако зависи от тебе, на тебе ли да го натяквам:)

Политика на фирмата, да то това е в основата на всичкото, че "фирмата" хич не я грижа за клиентите и, което е една изключително тъпа политика според мен:) А верно аз съм дебил нямам си никва идея от тая политика:) Но пък от друга страна давам пари, а когато давам пари никак не ме интересува кои каква политика води, онова което ме интересува е крайния резултат!

Сори и аз за офф-а, ама къде ми е темата за оплаквания, която всеки провайдър има и където оплакванията не са оффтопик?....или и това е политика на веждесъщите срещу мнението на клиентите им?

На част от въпросите съм отговорил още преди да ги зададеш. Очевидно или не си чел, или просто си караш както си знаеш. Твой избор.

Ще ти кажа и друго - shadowhand има поглед върху нещата от един друг доставчик в Пловдив. Явно според теб и двамата тук гледаме как да излъжем повече хора :) Странно как двамата без да се познаваме сме се наговорили...

Специални теми за оплаквания липсват понеже това не е съпорт сайт. Това е evrocom.info, не evrocom.net. А на evrocom.net си има телефони, e-mails - ако нещо не е наред - ползвай ги по предназначение. Те са там именно за това.

аз специялно им Благодаря(на оператора),че не ми губи времето с програми(от по горно изброените),както го правчт със мутд,челси,разни серияли и още по тъпи филми в карлуково например,а времето си го посвещавам на любими хора около мен :)

Ами аз пък не мога да разбера как винаги се намира някое мрънкало да вземе да се прави на супер информирано в някоя тема дето нищо общо няма с цените връзката и качеството на интернет. Човека отворил тема за цифрова телевизия деба не за качество на интернет услугата. Карайте по темата, че ще се наказваме.

Специални теми за оплаквания липсват понеже това не е съпорт сайт. Това е evrocom.info, не evrocom.net. А на evrocom.net си има телефони, e-mails - ако нещо не е наред - ползвай ги по предназначение. Те са там именно за това.

ОК!

Имаме секция за новини-изцяло свързани с Евроком, освен това имаме множество FAQ, които са също супер специфични пак и изведнъж става не съпорт форум. Пък и научете си съпорта да влиза в тоя форум не е толкова трудно нали....пък и всички други провайдъри са го направили само вие естествено пак не можете!

Освен това не е и лайфстайл форум, щото мародераторите тук много пъти са го твърдяли.

Е какво е тогава бе Dreamer-e?

Мдаа естествено няма да ми отговориш защото много пъти си отговарял и на тоя въпрос....уж:) А по-скоро няма да ми отговориш, защото и ти не знаеш:)

Хмм а относно Топика за оплаквания няма да сложите такъв, защото ще са прекаленно много и просто не искате да приемете, че въпреки величието и могъществото на Евроком-а има и недоволни клиенти:) А те не са малко:)

@KILLERINCHO, а ти вземи да се информираш малко, защото по-горе съм написал закакво "мрънкам" в тази тема:) Пък и без това искам да водя с някои интелигентен спор, затова няма да ти объщам внимание точно на тебе:)

аз специялно им Благодаря(на оператора),че не ми губи времето с програми(от по горно изброените),както го правчт със мутд,челси,разни серияли и още по тъпи филми в карлуково например,а времето си го посвещавам на любими хоАа около мен :)

Cinemax, HBO и Диема Eкстра са paid програми (Диема Екстра в началото вървеше пробно/тестово - затова я имаше). Кабелните телевизии нямат право да ги предлагат безплатно на клиентите си. Е, освен ако таксата не стане 20 лева... нещо, което надали искат много хора.

Като си купиш set-top-box ще можеш да си плащаш да ги гледаш тези програми (независимо от града и цифровия оператор).

Ако не ти се вярва, че горните са платени - виж тук: http://www.estnet.bg/site/prgtv.php?p=76&ps=40

секция: *Платени* цифрови програми

HBO

Diema Extra

Ring Sport

Cinemax

Spice Platinum

SCT

Test

За AXN нямам информация.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...