Midex Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 Edit: Единствените очила, които се продават са в пост #27 и са на цена 8 лв + кърпичка и UV тестер.. Понеже в сряда вече ще съм в липса, а напоследък ми пристигнаха доста бройки слънчеви очила и клипсчета, които си бях поръчал преди време, смятам да се освободя от тези, дето са ми излишни. Два броя вече продадох във форума, утре колегата RaptoR се кани да вземе едни други, а сега е ред на тези и както съм споменал в заглавието - продават се само до утре вечер. Очилата са от тия, дето май са модерни в момента, защото гледам че сумати народ се е пуснал по главната с такива. Понеже тествам всеки чифт очила или клипсове, дето си купувам, тествах и тези - не са поляризирани, но пък си имат UV защита (тествах ги с индикатор). Цената им е като за неполяризирани очила - 3 лв. ПРОДАДЕНИ На снимката изглеждат матови, но всъщност стъклата са огледални. Актуална снимка не слагам, защото още си седят в найлончето както ги получих (само ги изкарах за UV теста) Клипсчето всъщност е най-вече за закрепване върху диоптърни очила с пружинна щипчица - имам няколко такива, които ползвам върху диоптърни очила докато шофирам. Тези, които продавам също не са поляризирани, но пък отново са с UV филтър. Цената им е същата като горната на очилата - 3 лв. ПРОДАДЕНИ И тези изглеждат матови, но и те са огледални...и също все още са си в найлончето след UV теста. Опция: Очила + клипс = 5 лв. ПРОДАДЕНИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonybadams Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 очила взима ,а вас къде може намери Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 16, 2015 Author Share Posted June 16, 2015 На ЛС например. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted June 18, 2015 Share Posted June 18, 2015 Като ти свърши липсата и пак си на линия се нареждам за една промоция очила + клипс за 5лв. Ако очилата са хванали пътя то само клипсче ще ми дойде добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted June 18, 2015 Share Posted June 18, 2015 пиши едни и за мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted June 18, 2015 Share Posted June 18, 2015 А как точно ги тестваш за UV защитата ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 19, 2015 Author Share Posted June 19, 2015 Като ти свърши липсата и пак си на линия се нареждам за една промоция очила + клипс за 5лв. Ако очилата са хванали пътя то само клипсче ще ми дойде добре. Запазвам ти ги ; когато се върна ще ти драсна едно ЛС да дойдеш да ги вземеш. пиши едни и за мен Няма как, само по 1 брой са ми...сори. Най-много ако е дошъл още един виолетов клипс и едни други подобни очила, тях да вземеш, ама това ще го разбера чак като се върна в Пловдив. А как точно ги тестваш за UV защитата ? С UV тестер - не е някакъв подробен да показва диференцирано UVA, UVB и UVC, но е с 6 деления и върши работа когато искаш да видиш дали дадено 'стъкло' изобщо пропуска някакви UV лъчи.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 26, 2015 Author Share Posted June 26, 2015 пиши едни и за мен Отново съм си в Пловдив и не по негова вина, fizika01 все още не си е взел очилата + клипса, но аз така или иначе ги пазя за него като се върне в понеделника. Тъй като излишен клипс нямам, на тебе мога да ти предложа само очила (чисто нови) от същия модел, но зеленикави...или по-точно синьо-зелени: Излишно е да повтарям пак това, дето писах вече няколко пъти по-горе - на снимката изглеждат матови, но всъщност са огледални. Цената е същата - 3 лв. ПРОДАДЕНИ на maistor . Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted June 26, 2015 Share Posted June 26, 2015 Отново съм си в Пловдив и не по негова вина, fizika01 все още не си е взел очилата + клипса, но аз така или иначе ги пазя за него като се върне в понеделника. Тъй като излишен клипс нямам, на тебе мога да ти предложа само очила (чисто нови) от същия модел, но зеленикави...или по-точно синьо-зелени: Излишно е да повтарям пак това, дето писах вече няколко пъти по-горе - на снимката изглеждат матови, но всъщност са огледални. Цената е същата - 3 лв. Добре, има сделка Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordjo Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 Колега ако има още някои чифт очила ще ги взема Пиши ми на лични Блаодаря ти предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 27, 2015 Author Share Posted June 27, 2015 Колега ако има още някои чифт очила ще ги взема Пиши ми на лични Блаодаря ти предварително Ами освен ако някой от двамата по-горе не се откаже да си ги вземе... А иначе по принцип бих могъл да се лиша от още някой чифт, дето ми дойде напоследък и още не съм го подносил (понеже наистина се олях с бройките и има опасност да не мога да ги износя докато съм жив ), но на друга цена (~10-15 лв.), тъй като става дума за по-висок клас очила, поляризации и тем подобни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 И аз имам интерес ако имаш такива с поляризация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 28, 2015 Author Share Posted June 28, 2015 Преди малко maistor си взе неговите очила и понеже в темата и на ЛС имаше интерес за по-висок клас очила, добавям още едни зеленикави, които още не съм подносил. Започвам с това, дето вече май го казах 3 пъти в темата - на снимката изглеждат като матови, но всъщност са огледални. Очилата са с алуминиево-магнезиева рамка и гумирани краища, за да не се надраскват "стъклата" при затваряне и имат пълна UV защита + 100% поляризация (тествано лично от мен). Към очилата няма аксесоари - получих ги опаковани в полиетилена с въздушните балончета, заедно с една кърпичка за бърсане. Продават се за 12 лв. ПРОДАДЕНИ Discription: Brand : AORON . 100% Brand New & High Quality. Lens Material : Polaroid polarized lenses . Mirror legs Material : Aircraft aluminum-magnesium alloy + Plastic . Frame color : Silver . Visible perspective rate: 99 (%). Anti-UV level : UV400 100% UV protection . Strength : Strong . Specifications : Men . Whether polarized : Is polarized glasses . Suitable places : Driving, fishing, everyday casual . Weight : Approx 26 g. Lens Thickness:1.1mm Lens Width : Approx 68 mm Bridge Width: Approx 15mm Frame Height : Approx 37 mm Frame Width: Approx 142m, Legs Length : Approx 135 mm . Style : Sunglasses / Aviator glasses / Police glasses / Driving sunglasses / outdoor sports / fishing / traveling Frame Material:Stainless steel . Color: as the picture show. Package:1X Glasses;1X Quality Lens Cloth; Edit: Shaq34 ми писа, че не му пасват такъв тип очила, но пък maistor ми се обади и помоли да му ги запазя докато се прибере и ги погледне у тях на компютъра какво представляват, така че засега ги задържам за него ; ако има промяна, ще я отразя в темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 Харесват ми! Утре може ли да ги пробвам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 29, 2015 Author Share Posted June 29, 2015 Днес раздадох останалите очила на съответните хора, останаха само един сини поляризирани, които колегата RaptoR би трябвало да си ги вземе утре, така че темата може да се счита за приключена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 2, 2016 Author Share Posted November 2, 2016 Днес ми пристигна един чифт като тия зелените (с алуминий-магнезиевата рамка) 2 поста по-горе, които не смятам да нося, защото междувременно поръчах за себе си един други, затова поправих старото заглавие на "Поляризирани очила", а размерите им може да ги видите в съответния по-горен пост. Очилата са си още с найлончетата - единствено ги пробвах с тестери дали имат UV защита и дали са поляризирани - имат и едното и другото. Продават се за 10 9 8 лева. Само уточнявам, че не са матови както са ги снимали на снимката от горния пост, а са огледални. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 4, 2016 Author Share Posted November 4, 2016 9 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 7, 2016 Author Share Posted November 7, 2016 Айде, че лятото пак ще дойде - 8 лева. П.П. Поляризацията с тестова картичка: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 8, 2016 Author Share Posted November 8, 2016 Очилата засега са запазени за dubo. Използвам случая да добавя един нов поляризиран клипс (тестван отново както за поляризация, така и за UV защита). На снимката са 3, но понеже в събота съфорумецът head_up най-вероятно ще вземе или жълтия за нощно и мъгла, или огледалния под него (или и двата заедно) - на този етап се продава само третия най-долу. Приблизителни размери на едното "стъкло" (цялото, а не само използваемата площ) - 60х45 мм (в най-широката част), закрепването е на шарнирен принцип като във всеки момент може да се вдигне да стои над очилата както изцяло, така и на 45 градуса примерно, като покрива само горната видима област. Цената му е 5 лв и върви с кърпичка за почистване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 15, 2016 Author Share Posted November 15, 2016 Съфорумецът head_up дойде да пробва клипсовете, но за съжаление очилата му са доста малки и тесни и щипките на клипсовете съвпаднаха по ширина с неговите падове за носа и реално няма как да стоят стабилно. Така че и трите клипса са свободни за продажба. За информация: разстоянието от лявата до дясната щипка е около 30 мм. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Добавям едни чисто нови страхотни очила, които току що дойдоха, но няма да нося, защото са прекалено екстравагантни за мен, обаче пък са изключително подходящи за скиори или байкъри например или пък за хора с по-малка възраст от моята. Очилата имат UV защита, но не са поляризирани и поради това ги продавам точно за 5 лева. Слагам снимки от сайта, а също и актуални, направени преди малко: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Може ли тел.номер нa лични ? Aко стaвa зaсегa ще вземa всичко,и очилaтa и клипсовете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 15, 2016 Author Share Posted November 15, 2016 Дадох координати. Edit: Неполяризираните очила и клипсовете вече са в kodi. Останаха само поляризираните очила, за които не е много ясно кога dubo ще си ги вземе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 24, 2016 Author Share Posted November 24, 2016 Днес ми пристигна един чифт като тия зелените (с алуминий-магнезиевата рамка) 2 поста по-горе, които не смятам да нося, защото междувременно поръчах за себе си един други, затова поправих старото заглавие на "Поляризирани очила", а размерите им може да ги видите в съответния по-горен пост. Очилата са си още с найлончетата - единствено ги пробвах с тестери дали имат UV защита и дали са поляризирани - имат и едното и другото. Продават се за 10 9 8 лева. Само уточнявам, че не са матови както са ги снимали на снимката от горния пост, а са огледални. Поляризацията с тестова картичка: Писах няколко пъти на dubo (за когото отдавна ги пазя), но не ми отговаря и вероятно е заминал някъде, така че очилата са свободни за продажба. Към тях ще добавя едно 5-сегментно UV тестерче и кърпичка за забърсване на очила. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 5, 2016 Author Share Posted December 5, 2016 Силното слънце навън ме подсети, че досега май не съм ползвал ъпващото нововъведение. Edit: ПРОДАДЕНИ П.П. След около месец-два чакам отново същите, които пак ще пусна за продажба в нова тема, че тази стана прекалено претрупана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.