Jump to content
BulForum.com

Купувам спешно 4-pin molex to 8-pin PCI-E VGA Power Cable Adapter

Recommended Posts

!B9sbzfg!2k~$%28KGrHqR,!hYEze!fILZiBM6hl

Търся кабела от картинката. Ако някой продава или знае къде в Пловдив продават подобен, ще се радвам да ме упъти. Във Вали, Jar и ЕРА нямат. Във Викиват ще ходя лично да видя дали има, тъй като нещо не успях да се свържа с магазина им за комп. компоненти, но дотогава, съм отворен за всякакви предложения.

Такова животинче не съм виждал на живо, но може да провериш в Стемо, до колелото на Панаира са, по принцип имат доста дивотийки. Друго което се сещам е Компютър плюс, или както се казват вече - уличката пред 3ти корпус на ТУ /старият със самолета в двора, който е близко до новата им сграда/ . Същата уличка, но като продължиш в посока Цар Борис 3-ти, пресечеш го и първата в ляво - там имаше някаква фирма, но не и помня името, имат доста подобн джуджавки.

Но само гадая тук де.

здравей,

мога да ти предложа 2 молекса с един  4 пинов или един 6 пинов куплунг, не го знам как се казва, ако искаш пиши на лично да се разберем

Мисля, че имам апсолютно същия като на снимката която сте дали но в момента съм на работа и няма как да проверя. Ако не е лъжа ми остана от едно старо захранване.

Такъв преходник си взех от едно малко магазинче в Смирненски, малко е но от пиле мляко имат. Това се пада улица Царевец може би 5-6 или 7 номер, почти срещу студентските общежития е. А ако случайно нямат на другия ден ти го доставят, но досега не ми се е налагало да чакам винаги имат, веднъж търсих геймърска карта да купя и в големите магазини нямаха на склад , а там се наложи да избирам м/у 5-6 модела.

Така че пробвай там, моя за 3лв. го взех.

Колега съжалявам но не можах да го намеря , сигурен съм ,че го имам някъде из шкафовете но в момента не можах да го открия . В Пловдив има 1 нова фирма за PC компоненти на сносни цени  ето и линк открих 6 пин ако ти върши работа .

Благодаря на всички за съветите и предложенията. В крайна сметка се оказа, че никъде в Пловдив няма такъв кабел, нито в посочените магазини от ARPAnet, нито в магазина, посочен от mladenski76. По-лесно щях да намеря плутоний, ако бях тръгнал да търся :). За момента съм поръчал на един приятел да ми донесе такива кабели в петък от София, но нека дотогава темата остане отворена, че нищо не се знае. :)

Мога да предложа преходник от два 6 - пинови към един 8 - пинов. Ако трябва, мога и с кабели молекс към 6 - пина да ги комбинирам.

Имам такъв кабел, но за такива суми 2-3лв не ми се дава. Утре в неделя след 18 може да ми пишеш на скайпа да ти го дам защото преди това няма да съм се прибрал в Пловдив.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...